ActionSportsZone

January 11, 2009 at 7:16 pm | Posted in Povestiri despre Schi | Leave a comment

Doua competitii au avut loc in acest weekend la Ski HP: un concurs de Cupa Mondiala in Franta si Cupa Dew la Mount Snow, Vermont. Am putut compara cu aceasta ocazie nivelul celor doua competitii. Ei bine, cele mai bune evolutii din Cupa Mondiala nu cred ca ar fi trecut de medie peste ocean. Sigur nu ar fi intrat intre primele 5 si probabil ar fi fost notate printre ratari. Nivelul a fost foarte ridicat la Mount Snow. Revelatia a fost Simon Dumont, incantator in ambele manse. Personal am apreciat si evolutia lui Justin Dorey, care a adus un touch personal reusind in fiecare mansa un whisky flip – signature trick apartinand lui Peter Olenick, care insa a ratat-o in concurs si a terminat pe ultima pozitie. Tanner Hall nu a avut practic nici o sansa, castigatorul primei etape multumindu-se cu locul 3. Persona, cred ca nici nu merita mai mult.
Cateva cuvinte si despre Shaun White, care a pierdut finala la slopestyle in fata norvegianului Torstein Horgmo. Tor a parasit barca celor de la O’Neill si se afla pe o panta ascendenta. El a castigat finala Big Air de la X Games si acum are o victorie personala in fata Rosiei Zburatoare.

Sincer, gasesc nefericita programarea in acelasi weekend a acestor 2 competitii: Cupa Mondiala si Dew Tour. Inca odata am intezarit prapastia uriasa dintre FIS si Zona Sporturilor de Actiune.

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: