Romania la Campionatele Mondiale de Schi

February 3, 2009 at 11:44 pm | Posted in 2009, CampionateleMondiale, EditMiklos, Povestiri despre Schi | 4 Comments

Prima cursa de la Mondialele de Schi. Victorie Lindsey Vonn si primul titlu pentru SUA la SG feminin. Franta si Austria s-au mai aflat pe podium. Romania este pe 18 prin Edith Miklos, la aproape 4 secunde intarziere. Este bine, este rau?
Este un rezultat NEMAIPOMENIT. Mai ales prin modul in care a fost obtinut. Edith a schiat curajos pe o partie deosebit de dificila, pe o lumina din ce in ce mai proasta si in conditiile in care pe partie deja se facusera urme.
Peste cateva ora Edith va intra in primul antrenament la coborare, in care are numarul de start 36. Haide Edith, arata-le inca odata!
Ceilaltii schiori romanii participanti la Mondiale nu au plecat inca spre Franta, probele lor fiind programate saptamana viitoare. Este vorba de surorile Narea, Ioan Nan si Alica Barbu. Sa le tinem pumnii.

Advertisements

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Este un rezultat extraordinar pentru schiul alpin din Romania. Am crezut ca vom ramane o perioada cu amintirea acelui loc 30 de la St-Moritz, dar Edith Miklos ne ofera din nou o surpriza placuta la o mare competitie. Sa speram ca va obtine rezultate din ce in ce mai bune si punctul de maxim va fi atins peste un an la Vancouver.P.S. Felicitari pentru comentariile de la tv si pentru initiativa acestui blog.

  2. Sa te auda Dumnezeu. Asa e, locul 18 aici este peste locul 30 acolo, desi poate sunt mai bune punctele din Elvetia. Sincer si pentru mine este o surpriza cat se poate de placuta. Panta ascendenta a rezultatelor lui Edith spune despre potentialul ei deosebit.Sa fim alaturi de ea si sa-i tinem pumnii.Multumesc pt apreciere.

  3. Corect. E NEMAIPOMENIT!Hop-hop Edit!

  4. […] Getty). Am remarcat combinezonul Ungariei:) Foarte reusit! A obtinut un loc bun, 19, putin sub ce obtinea la Val d’Isere cand evolua pentru […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: