Marii campioni nu sunt cei care castiga medalii si trofee…

March 8, 2009 at 9:36 am | Posted in CupaMondiala, Povestiri despre Schi | 2 Comments

Iata-ne ajunsi la final de sezon in Cupa Mondiala. Suntem inaintea ultimului act – finala de la Are – iar apele nu sunt cu totul limpezi. Daca la fete am asistat la o dubla dominare a celor doua prietene de pe continente diferite -Lindsey Vonn si Maria Riesch – Lindsey a castigat deja micul Glob de Cristal la coborare iar Maria la slalom, la baieti lucrurile stau cu totul altfel.
Ivica Kostelic si Benjamin Raich impart sefia in clasamentul masculin cu doar 837 puncte – aproape jumatate din cat a adunat Lindsey Vonn, ceea ce indica lipsa unui lider autoritar la baieti. Anularea SGului de la Kvitfill reprezinta o sansa serioasa pentru Raich, care are acum avantaj fata de Kostelic prin prisma rezultatelor mai valoroase la probele de viteza. Svindal, Grange sau Cuche sunt alti 3 schiori aflati in lupta directa, insa nici unul nu prea merge la toate probele.
Poate doar Svindal… Norvegianul este singurul care nu s-a lansat in declaratii si macar din acest motiv m-as bucura sa castige.
Marii campioni nu sunt cei care castiga medalii si trofee, sunt cei care stiu sa accepte infrangerea.

Advertisements

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Sincer, eu m-as bucura pentru oricare dintre cei 4: Kostelic, Raich, Cuche si Svindal ar castiga. Merita toti. Grange nu inca pentru ca totusi nu merge in probele de viteza. Deloc. Cuche pentru ca e frumos sa castigi pe final de cariera si pentru ca a mers bine de tot in 3 din cele 4 discipline din Aare. Svindal pentru ca e un baiat deosebit si pentru ca ar fi grozav sa-i reuseasca asta dupa accidentarea de sezonul trecut. Raich pentru ca a pierdut un glob pentru 2 puncte si merita sa-l si ia cu asa o diferenta. Iar Kostelic pentru ca a crescut din tehnicianul ce a fost pe vremuri si pentru ca ne invata pe toti despre cum e cu stransul din dinti. Nu-i este chiar usor cu problemele lui la spate. Cred ca orice s-ar intampla ma voi bucura la sfarsitul saptamanii, nu? 🙂Apropo, mi-am schimbat locul cu schiul si te-am pus in blogroll. Sper ca nu te deranjeaza.

  2. Felicitari pt blog. Si mult succes.Sigur ca nu ma deranjeaza. Dimpotriva, este o onoare.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: