… din nou la Nationale

March 23, 2009 at 9:35 pm | Posted in Povestiri despre Schi | 1 Comment

De maine reincep Campionatele Nationale in Valea Dorului. Marti va avea loc proba de Supercombinata rezervata juniorilor, iar miercuri cea a seniorilor. Ei bine, Supercombinata din Romania consta intr-o mansa de urias, urmata de una de slalom (sic!). Din pacate nu avem nicio partie de Coborare sau macar de Superurias … asa ca am ajuns sa combinam slalomul cu uriasul.
Din nou Federatia nu s-a grabit sa comunice programul, abia vineri fiind trimisa o informare catre cluburi. Ca urmare multi dintre sportivii de valoare, aflati pe la diferite concursuri in strainatate, au zis pas. Vor participa insa probabil Ioan Nan si Edith Miklos, intorsi de curand din Suedia de la Campionatele Mondiale ale Politiei. Exista o legatura stransa intre Federatie si Clubul Dinamo la care activeaza cei doi, asa ca programarea Nationalelor in acest moment si cu o notificare asa scurta ar putea sa nu fie doar o coincidenta.
In februarie, cand s-au desfasurat celelalte probe (slalom si slalom urias), organizatorii au fost inconsecventi in privinta verificarii echipamentului (lungime schiului, radius, distanta de la talpa schiului la bocanc etc.). Sa vedem cum se vor repara aceste probleme acum.

Advertisements

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Cum o coincidenta nu poate fi probata ci doar exprimata, l-am rugat pe unul dintre antrenorii de la clubul Dinamo sa imi trimita punctul de vedere. Si repet acest lucru: puteti trimite orice comentarii, pro sau contra.Consider acest blog intru totul deschis comunicarii.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: