Hei, dl Secretar, la coada va rog!

March 29, 2009 at 7:02 pm | Posted in 2009, CampionateleNationale, EditMiklos | Leave a comment

Miercuri, pe o vreme cainoasa, s-a incheiat ultima proba a Campionatelor Nationale, cea de combinata. Inca de dimineata au fost probleme, sportivii veniti de la Brasov au stat in trafic cateva ore bune din cauza unei ninsori nebune. Unii au si renuntat (exp. Bodi&Miki Olaru, dupa cum am inteles de la dl. Dan Cristea), adaugand noi nume la lista deja mare a absentilor de marca.
Prima mansa a fost cea de slalom urias. Frumoasa si cursiva, a fost montata de catre dl. Cristi Bucur. Apoi vremea s-a stricat si a mai fost si o pana de curent care a blocat telescaunul. Unul dintre schiorii de top, Barbu Bogdan, a ramas in scaun aproape o ora, pe un vant taios. Consecinta: in mansa a doua a abandonat. Si cred ca au mai fost si altii in aceasta situatie.
Personal, in mansa a doua nu am vrut decat sa termin, sa ajung jos si sa ma incalzesc. A fost o adevarata lupta cu iarna, nicidecum cu cronometrul.
La start, prin frigul acela nesanatos, razbatea cate o informatie despre timpii si locurile obtinute de sportivi. Si din cand in cand cate un antrenor zambea fericit auzind numele sportivilor lui aflati pe podium. O mica recompensa pentru o viata dedicata schiului.
La seniori au castigat Ioan Nan si Edith Miklos. Rezultatele, atat la seniori cat si la juniori, ar trebui sa fie pe site-ul Federatiei (nu reusesc sa-l deschid).
Intre manse am schimbat cateva cuvinte cu secretarul Federatiei, dl. Gaspar, care mi-a reprosat ca “ponegresc schiorii” (!). Sincer, orice mi se poate reprosa, doar asta nu. Cu ponegrirea altii sunt responsabili.
Dupa premierea care a avut loc la Cabana Valea Dorului (nu au fost anuntate premiile sau sponsorii dar am vazut cate un pulover Vuarnet pt locurile 1 la seniori), fiind destul de tarziu (ora 17.00), toata lumea s-a indreptat catre telescaunul pornit special pentru noi. Asezati cu mic cu mare, cuminti, la coada, o aud deodata pe Edith aflata chiar in spatele meu, interpelandu-l pe dl. Gaspar care se bagase in fata: “Hei, dl secretar, la coada va rog”.
Sa ne bucuram ca tinerii au valori morale si n-ar fi rau sa le urmam exemplul.

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: