Ora de slalom la Levi – Ganduri dupa prima mansa a baietilor

November 15, 2009 at 11:32 am | Posted in 2010, CupaMondiala, Levi, Povestiri despre Schi, Povestiri din Cupa Mondiala | 1 Comment

ochiPartia usoara de la Levi a facut ca ecartul sa fie minim. In plus, ca si ieri, partia tine bine. Andre Myhrer a facut o cursa curata desi nu a impresionat, si conduce. Ma bucur pentru suedez pentru ca era cel mai rapid la antrenamente, in curse insa nu reusea timpi la fel de buni.

In spatele sau sunt gemenii francezi. Lizeroux, cu barba (a declarat ca se rade dupa prima victorie), si-a cizelat mult stilul. Pe 4 este Herbst, care seamana din ce in ce mai mult cu motoreta Pranger la start. Cred ca tot cu Didier Thoeni se antreneaza (Pin?), alaturi de Albrecht si de Urs Imboden. Apropo de Urs, elvetiano-moldoveanul a facut puncte frumoase peste vara si a prins un numar bun de start. Pacat de ratare.

Pe 5 este Hargin. Suedezul merge dezechilibrat, pe abrupt arunca mana dreapta in spate. Nu cred ca rezista in mansa a IIa. Pana acum a fost cursa suedezilor.

Cursa nu s-a terminat inca, lucrurile se pot schimba.

Si doua dezamagiri acum:

1. Marcel Hirscher face doua viraje diferite. Este mai rigid pe piciorul drept, ceea ce inseamna ca mai are nevoie de antrenament.

2. Bode Miller pare alt schior. Desi s-a antrenat la Tarneby, acasa la Stenmark si la Anja Paerson, a fost lent, fara vigoare, seamana cu un schior care merge ca sa termine. Un schior de pluton, el care ne incanta pe toti cu stilul sau “pe scut sau sub scut, nimic intre”.

Advertisements

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] cu frana de mana trasa, apoi a mers ca pe vremuri si….a iesit. Hirscher despre care spuneam ca are o probleme pe un viraj, a gresit si el. Diferenta dintre evolutiile din mansa I, mai prudente, si cele din mansa II, cand […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: