Ora de Slalom, Levi 2009

November 15, 2009 at 3:54 pm | Posted in 2010, CupaMondiala, Levi, Povestiri despre Schi, Povestiri din Cupa Mondiala | Leave a comment

20091115110251256Tocmai s-a incheiat weekendul de Cupa Mondiala la Levi.
La baieti, mansa secunda a fost mult mai rapida, dupa cum observa si castigatorul in interviu de final. Diferenta dintre evolutiile din mansa I, mai prudente, si cele din mansa II, cand s-a riscat mai mult, a fost mult mai vizibila fata de cursa fetelor. Din acest motiv au fost mult mai multe abandonuri decat la fete.
Bode Miller a mers asa ca pe vremuri si….a iesit. Hirscher, un alt schior trecut la dezamagiri in comentariul mansei I, a fost mai agresiv si …a gresit.
Abruptul a facut diferenta. Multi au fost agresivi si au pierdut. Printre ei premiantii mansei I: Grange si Lizeroux la aceeasi poarta, Myhrer tot pe acolo.
Singurul care a mers impotriva jocului pe abrupt a fost Hargin. Nu a riscat, a mers la siguranta si a terminat pe 4. M-a contrazis, dar nu ma supar catusi de putin. Ma bucur pentru el si pentru echipa sa.
Reinfried Herbst (foto ZOOM) a trecut fara probleme de portiunea cu probleme de pe abrupt. A avut cel mai bun timp in mansa a IIa, si a castigat. In astfel de portiuni se vede stofa de campion. Reinfried este, in mod cert, un mare campion.
Daca la fete am nimerit podiumul complet, la baieti am dat-o in bara. Raich incepe mai greu sezonul ca de obicei, parea obosit ca la final de sezon nu ca la inceput. Grange a mai salvat din pronostic venind pe 3. In afara portii cu probleme a mers bine. A pierdut mult, daca nu se incurca cred ca ar fi castigat.
Intre un Herbst cu un zambet meditativ si un Grange ganditor, pe podium a mai urcat Kostelic, care se bucura mai tare decat ceilalti doi la un loc.
Weekendul finlandez s-a terminat, urmeaza slalomul paralel de la Moscova cu primii 14 baieti si primele 4 fete din Cupa Mondiala.

Rezultate Sl masc, Levi 15 noiembrie 2009:

1 HERBST Reinfried Aut 1:49.79
2 KOSTELIC Ivica Cro 1:50.07
3 GRANGE Jean−Baptiste Fra 1:50.32
4 HARGIN Mattias Swe 1:50.34
5 LIZEROUX Julien Fra 1:50.70
6 MYHRE Lars Elton Nor 1:50.77
6 RAICH Benjamin Aut 1:50.77
8 ROCCA Giorgio Ita 1:50.85
9 PRANGER Manfred Aut 1:50.98
10 GINI Marc Sui 1:51.10
Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: