Inca un sezon fara zapada?

December 26, 2009 at 3:03 am | Posted in 2010, CupaMondiala, Others, Povestiri despre Schi | 2 Comments

Tin minte un weekend, in urma cu cateva ierni, in care, desi eram in plin sezon, nicio statiune de pe fata pamantului nu avea suficienta zapada pentru a tine o cursa de Cupa Mondiala. Programul Eurosport era dat peste cap, Gunter Hujara facea previziuni negre, iar statiuni din Europa sau firme precum Voelkl vorbeau de faliment.

“…tot nu putem face nimic, nu?… Bush e de vina ca n-a semnat la Kioto” etc ne spuneam. Apoi au venit cateva sezoane care ne-au ajutat sa uitam dezastrul si ne-am culcat pe o ureche.

Si iata ca ne trezim din nou. Situatia nu e asa neagra precum in 2000, dar nici departe. Peste 2 zile este primul antrenament oficial pentru coborarea de la Bormio si pe partie este iarba. Marco Sullivan este deja acolo si spune ca ploua de rupe.

Nici fetele nu sunt prea fericite, caci si la Lienz ploua. “Draga Mosule tot ce vreau este un pic de zapada” spunea ieri Julia Mancuso. Si zau daca nu are dreptate. Caci daca zapada nu e, nimic nu e.

Advertisements

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. …si eu care planuiam o vacanta prin Ian in Austria. Din prognoza pentru urmatoarele luni, emisa de ANMH, inteleg ca 2010 debuteaza cu ninsori abundente în toată tara, ma astept ca AU sa nu faca exceptie.
    Deci sa fim optimisti! 🙂

  2. Salut Eugen:)
    La Bormio a nins si astazi s-a schiat in powder. Eu am reusit sa schiez astazi doar pe cateva fasii ramase la Sinaia (incerc sa pun pozele pe blogul de tabere: http://taberecusuflet.wordpress.com/). Sper sa vina zapada si la noi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: