Porti noi in Cupa Mondiala

December 31, 2009 at 6:35 pm | Posted in Povestiri despre Schi | 1 Comment

In urma cu o luna, TJ Lanning si Peirre-Emmanuel Dalcin au lovit cate o poarta si au fost catapultati in gardul de protectie. S-a intamplat in doua curse diferite insa rezultatul este acelasi: ambii vor sta departe de partii pana in vara. Cu alte cuvinte au ratat sezonul olimpic.
Acum 2 saptamani, la sugestiile lui Aksel Lund Svindal si Scott Macartney, FIS a decis sa schimbe portile la urias, SG si coborare. Decizia a fost pusa in aplicare la Bormio unde s-a concurat pentru prima oara cu noile porti. Aceste porti securit au banda din velcro prinsa in zona mediana si permit desprinderea in momentul unui impact. Astfel, un schior care “uita mana” in poarta poate trece fara probleme.
Cred ca cei care au concurat stiu cat de pacatoasa poate fi “mana uitata”. Vestea m-a bucurat, pentru ca este o ‘inventie’ simpla dar foarte utila, care va face Circul Alb un loc mai sigur.

Advertisements

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Miller uita un brat deschis la poarta albastra si pierde un bat. Noroc cu noile porti. Nu pierde mult timp dar, desi este campionul echilibrarilor, fara bat se dezechilibreaza la iesirea […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: