Kostelic rege la Wengen

January 17, 2010 at 3:19 pm | Posted in 2010, CupaMondiala, Povestiri despre Schi, Povestiri din Cupa Mondiala | Leave a comment

La doar o luna de la revenire, Kostelic reuseste ce nu a mai reusit de 13 luni: victoria in Cupa Mondiala. Sub privirile Janicei, Ivica a mers dezinvolt, a mentinut un ritm bun si a avut o pozitie echilibrata lateral (sus a tinut pumnii pe zapada). Dar cel mai mult mi-a placut cum a luat penultimul viraj din prima mansa. Nu as zice ca acolo s-a decis victoria, dar a fost un loc special, in care s-a vazut diferenta dintre el si Herbst, Pranger sau alti mari campioni. Am inteles ca a fost si o contestie in zona.

Ma bucur mult si pentru Myhrer, de multe ori cel mai rapid la antrenamente, dar care n-a mai prins un podium de mai bine de 3 ani. Mi-a parut mai relaxat decat cei care au evoluat in preajma sa: parca a mers la top10 nu la victorie.

Ligety a fost iarasi incantator. Zilele trecute am vazut evolutia lui in diapozitivele lui Ron LeMaster. Cred ca el este viitorul. O greseala mare la jumatate (cred ca apierdut 7-8 zecimi acolo) l-a dat mult in spate.

Urs Imboden a avut parte de un public mai cald decat pe vremea cand era “elvetian”. Schiaza mult mai legat. Se vede mana antrenorului Didier Thoeni.

Canadienii au fost o surpirza placuta.

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: