GPK update: Inca o festivitate de premiere

March 12, 2010 at 9:27 pm | Posted in WorldCupFinals | 3 Comments

Nemteste, la ora 18 fix a avut loc o festivitate de premiere in care medaliatii de astazi au luat aceleasi medalii, buchete de flori, Globuri de Cristal inca odata. De ce? La cererea publicului ceremonia s-a repetat, locul ales pentru premierea de pe partie fiind foarte departe de tribune.
In principiu ne-am simtit bine aici, chiar nu ne asteptam ca nemtii sa fie atat de comunicativi si primitori. De aceea nu vreau sa vorbesc rau organizatorii. Dar dublarea festivitatii a fost ciudata. Iar in plus, prezentatorul l-a facut pe Ted canadian, iar despre Lindsey (care vorbeste germana al naibii de bine) a spus ca are accent din Africa.
Si un ultimul minus (de altceva chiar nu poti sa te plangi): desi toti schiorii vorbesc lb engleza, daca nu intelegi germana esti mort la conferinta de presa, anunturi oficiale etc.

Advertisements

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Stii, din cate am vazut eu toate intrecerile astea importante au doua ceremonii. Primeia ii zice a florilor, ca primesc numai flori, iar la cea oficiala se dau si medalii, diplome si ce-o mai fi de dat. Cea oficiala e totdeauna la 6-7 seara.

  2. In primele 2 zile (miercuri si joi) nu a fost decat prima ceremonie, cu flori, medalii, Glob si alte premii. Cineva din conducere landului l-a tras de maneca pe presedintele clubului de schi din Garmish, Fischer. Fischer s-a scuzat spunand ca cei de la FIS au impus locul si momentul premierii. Credeam ca tot asa va fi, cu premiere la pranz, pana cand ieri la 12.00 ne-au anuntat despre a doua premiere. Si iac-asa ti-am povestea toata.
    Astazi a fost din nou premiere. Cuche (locul 3 la general) a venit direct de la petrecerea Head (unde Lindsey nu ajunsese inca). Cea mai interesanta prezenta a fost cea a lui Felix, care s-a tuns stil punk in urma unui pariu si mai multor beri (asta a povestit el cel putin).:)

  3. […] Radu on GPK update: Inca o festivitate…pinguilde on GPK update: Inca o festivitate…pinguilde on GPK update: Ce au zis […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: