GPK update: Cehii – cei mai buni la echipe

March 14, 2010 at 2:14 pm | Posted in WorldCupFinals | Leave a comment

In mod surprinzator, Cehia a invins Elvetia in finala pe echipe. Desi au avut o echipa scurta, cu doar 4 schiori (Hrstkova, Bank, Kryzl si Zarobska) cehii au avut putere sa treaca pe rand de SUA, Franta, iar in semifinale de Austria. Ondrej Bank a castigat premiul special pt cel mai bun timp.

Poate fi doar o semisurpriza daca ne gandim ca cehii au tratat mult mai serios decat celelalte echipe acest ultim concurs. Aseara Sarka a plecat de la petrecere imediat dupa decernarea premiilor, scuzandu-se ca are concurs, in timp ce ceilalti au ciocnit mai multe sau mai putine pahare.

Noul format a placut concurentilor (am vzut multe zambete pe fete) chiar daca schiorii de CUPA MONDIALA mai au de exersat startul. FIS spera ca acest format sa atraga mai multa atentie asupra acestei probe.

Dupa concurs au fost inmanate si ultimele 2 Globuri din competitia pe natiuni. La fel ca in ultimii X ani, atat la baieti cat si la fete primii au fost austriecii. Celelalte echipe nici nu au fost anuntate. Romania este prezenta in clasamentul pe natiuni pe pozitia a 24 (din 26 de tari care au luat puncte). Toate punctele obtinute de Romania au fost obtinute de Edit Miklos, sportiva suspendata in vara trecuta de federatia Romana de Schi.

Gata, s-a incheiat sezonul. Urmeaza Campionatele Nationale, apoi majoritatea schiorilor vor pleca intr-o vacanta la caldura. Dupa ce ma intorc in tara voi descarca pozele de la GPK, voi posta ultimele interviuri.

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: