Alpine Ski World Cup | Debut de sezon

October 26, 2010 at 2:36 pm | Posted in Uncategorized | 2 Comments

A inceput inca un sezon de Cupa Mondiala. Din start va spun ca nu voi comenta la Eurosport nici anul acesta. “Nu e momentul unei schimbari, vremurile sunt complicate, stam cuminti si incercam sa supravietuim” au spus cei de la Eurosport. Le multumim pentru raspuns si mergem mai departe.
La Soelden a avut loc pana la urma doar slalomul feminin. Nu am vazut cursele, dar am simtit concentrarea pe facebook. Imi pare rau de Lara Gut. I-ar fi prins bine un start mai bun dupa sezonul ratat de anul trecut. Felicitari Viktoriei Rebensburg. Nu degeaba a castigat anul trecut.

Imi pare rau si pt baieti. Ar fi fost o mansa secunda cum de mult nu s-a mai vazut, cu 6 intr-o zecime. Cred ca era cursa lui Ligety, desi, din ce spune Pin, si-a schimbat stilul. Daca ar fi sa anlizam poza insa (multumim Reuters prin intermediul Pin), nu pare ca s-a schimbat prea mult, judecand dupa pozitia schiurilor si a mainilor. Eu cred in continuare ca este un schior tehnic, unul dintre cei mai spectaculosi din Circul Alb, iar daca face ceva cu iesirile si mai ales cu revenirile o sa fie de neinvins la urias. Come on Ted!
Surpinzatoare pozitia lui Cyprien. Ce or fi pregatit francezii peste vara? Din ce zicea un fost coleg la Eurosport, ei se antreneaza pe cicluri olimpice.

Ca de obicei, o recenzie foarte buna gasiti pe partieee cu 5 e 🙂

Advertisements

2 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Stii, poza asta am ales-o special pentru tine. 😀

    Stilul nu-i schimbat, dar a manuit mai bine balanta dintre risc si control. Sunt curioasa acum. De fiecare data cand a luat globul la urias, l-a ajutat podiumul din Soelden. Acum n-o sa-l aiba si e si concurenta mai acerba. Dar ce-i sigur: o sa avem o cupa mondiala tare faina.

  2. Ce fain ai spus: “a manuit balanta dintre risc si control” 🙂
    Ai vazut ce necajit e? “Fara Soelden Cupa Mondiala e mai lunga cu o luna pe degeaba” zice el. Ieri era la ski nautic la Park City. Afara ningea si el sa dadea pe lac.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: