Lake Louise | In asteptarea zapezii

November 18, 2010 at 6:55 pm | Posted in 2011, Fun, Povestiri din Cupa Mondiala | Leave a comment
Tags: , ,

Urmatoarele curse ale Cupei Mondiale sunt in America de Nord. Baietii vor avea o coborare si un SuperG sambata viitoare la Lake Louise, iar fetele au programate, in acelasi weekend, doua probe tehnice la Aspen.
Programul baietilor este mult mai incarcat, pentru ca inaintea curselor oficiale sunt 3 sesiuni de antrenamnet. De ieri au inceput sa apara, rand pe rand, echipele, in frumoasa statiune unde totul parea perfect: atmosfera placuta, strazi pline de zapada. Dar sus pe munte, pe prima parte a partiei de coborare, stratul de zapada este prea mic, si daca nu ninge sau daca nu se va produce suficienta zapada artificiala, cursa se va anula.
Asta nu ar prinde bine de loc pentru ca partia olimpica de la Lake Louise este una usoara, placuta si foarte potrivita pentru debutul sezonului. Daca se va anula cursa, atunci peste inca o saptamana coboratorii vor intra direct in “caruselul” de la Beaver Creek, una dintre cele mai dificile partii de Cupa Mondiala.
Deocamdata baietii stau si asteapta. Nu au schiat pentru ca se recupereaza dupa schimbarea de fus orar si pentru ca nu au pe ce.
Echipa Suediei s-a cazat la Fairmont Lake Louise Chalet, un hotel chic situat pe malul lacului. Profitand de ziua de pauza si de zapada din statiune, au construit impreuna cu vecinii din Norvegia un om de zapada. Numai ca omul de zapada a inceput sa capete alte forma, asa ca Directorul de la Fairmont i-a rugat pe baieti sa schimbe forma daca se poate 🙂
Iata cateva poze. Pozele sunt de la Hans Olsson si in ele il puteti recunoaste pe Aksel.

Am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa cum am auzit-o de la Hans Olsson.

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: