Alpine Ski World Cup | Breaking news

February 26, 2011 at 6:15 am | Posted in 2011, CupaMondiala | 1 Comment
Tags: ,

Datorita prognozei meteo, proba masculina de supercombinata programata maine va incepe cu mansa de slalom in locul celei de SuperG.
Astazi, la Bansko, Captains Meeting a inceput ca la scoala. Gunther Hujara a facut prezenta si fiecare tara a raspuns prezent.
Apoi bossul de la FIS a anuntat schimbarea cea mare: maine super combinata va incepe cu SL, iar SGul va fi in mansa a IIa. Asta pt ca aici, la Bansko, nu se vede muntele de ceata, iar maine dim se anunta la fel. Duminica va fi mai bine dar “nu putem pune mansa de SG dupa 2
sau 3 manse de SL” a spus dl Hujara.
Nu imi amintesc sa se mai fi inversat mansele vreodata, cel putin nu cat am mai comentat, si cred ca schiorii care mizeaza pe coborare sunt dezamagiti.
Apoi dl Hujara a vorbit despre efortul organizatorilor care au adus din Elvetia un elicopter cu Rescue Team special pt acest eveniment (o premiera pt Cupa Mondiala spune dansul), precum si despre cei 250 de oameni care au muncit din greu sa indeparteze zapada de pe partia de concurs. In ultimele 10 zile aici a nins zilnic cate 10 cm. “Daca vremea nu coopereaza, sigur nu e vina lor.” a mai adaugat el.
A urmat tragerea la sorti a numerelor de start fara ceremonia de inmanare a numerelor de start. Echipa Austriei a profitat, antrenandu-se printr-un joc cu mingea. Jocul a fost cat se poate de haios, spre marea bucurie a copiilor din Tabere cu Suflet pe care amreusit sa ii iau cu mine. Schiorii trebuiau sa paseze fara sa lase mingea jos, iar cine gresea, isi dadea pantalonii jos si primea un sut cu mingea de la un coleg.

Poze gasiti pe contul Facebook radusavin.
Motivul: nu stiu sa incarc poze de pe telefon direct pe wordpress.
Daca cineva poate sa ma ajute, pls feel welcome.

Radu Savin in direct din Bansko

Advertisements

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] am aflat de la Radu, ca motivul este inversarea manselor. Din cauza cetii prognozate, vom vedea mai intai slalomul […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: