Lindsey de neoprit

December 7, 2011 at 10:55 pm | Posted in 2012, CupaMondiala, LindseyVonn | 3 Comments
Tags: ,

Lindsey castiga din nou, de data aceasta pe o partie exclusiv masculina. Este a patra victorie consecutiva si nimic nu pare ca-i poate sta in cale.
Cum in Europa zapada intarzie sa vina, Circul Alb a ramas peste ocean. SuperGul feminin programat initial in Franta, la Val d’Isere, a fost mutat la Beaver Creek, pe partia Birds of Prey.
O singura data a mai gazduit statiunea americana o cursa feminina, insa au trecut mai mult de 25 de ani de atunci. Asa ca pentru fete a fost o ocazie unica sa concureze pe aceasta partie atat de dificila, rezervata pana acum doar baietilor.

Lindsey Vonn continua seria fasta. A castigat, insa s-a jucat cu inimile spectatorilor. A inceput agresiv si, in poarta cu numarul doi, s-a desprins la schimbarea greutatii, dupa un viraj, continundu-l pe urmatorul pe schiul interior. Imediat am vazut consecinta: la primul intermediar avea deja intarziere. A continuat in portiunea mediana cu alunecare foarte buna si a trecut pe verde, pentru ca la ultimul intermediar sa fie din nou in intarziere. Pana la urma totul s-a terminat cu bine, Lindsey trecand linia de sosire cu un avantaj de 37 de sutimi.
O cursa foarte buna a reusit si Fabienne Suter (ELV), care s-a clasat a doua, precum si Anna Fenninger (AUT), care a prins ultima treapta a podiumului.
Am fost surprins de evolutia Viktoriei Rebensburg (GER), care nu a reusit sa intre in ritm si a iesit la a patra poarta.

Cu aceasta victorie, Lindsey ajunge la cota 46 si o egaleaza pe Renate Goetschl, pe locul 3 in clasamentul celor mai titrate schioare din toate timpurile. In fata se afla doua nume de legenda: Vreni Schneider cu 55 de victorii si Annemarie Moser Proll cu 62 de victorii.

Advertisements

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. 46 😉

    • 46 🙂

  2. Doi cascati. 😆


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: