O Victorie mare si una mica

December 6, 2012 at 10:37 am | Posted in alte sporturi | 4 Comments
Tags: , ,

cristina neaguRomania a invins Islanda cu 22-19 si s-a calificat in grupele principale ale Campionatului European de Handbal.
Cu aceasta victorie ne-am asigurat locul intre primele 12 echipe. La ultima editie am terminat pe podium, iar acum vrem sa repetam performanta, asa ca greul de acum incepe. Sa vedem ce facem in urmatorul meci, cu Muntenegru.
In finalul reprizei I a meciul de aseara, Cristina Neagu (foto) a reusit sa marcheze primul sau gol dupa operatia la umar si pauza de 20 de luni care a urmat-o. Pare un lucru mic, dar pentru toti cei ce trec prin astfel de incercari, este o victorie mare. La cat mai multe!

Advertisements

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ne-am asigurat locul intre primele 12 echipe din Europa, nu din lume. Maine jucam cu Muntenegru si nu cu Macedonia, iar Cristina a marcat si cu Rusia, dar golul nu i-a fost trecut pe foaia de joc si nu stiu de ce. A fost un gol de la sold, validat. Stiu sigur .

    • Am corectat, mersi. Si mie mi s-a parut ca ar fi marcat. Oficial insa, asta e primul gol. De unde stii sigur ca a fost valid?
      Oricum, a jucat bine in ambele meciuri si sper sa joace din ce in ce mai bine.

  2. Sunt sigur pentru ca arbitrii l-au validat, iar scorul s-a schimbat :)) eu personal joc handbal si lucrurile astea sunt destul de frecvente, sa marchezi, iar pe foaia de joc golul sa fie trecut in dreptul altui jucator. Asta se intampla ori datorita neatentiei celor de la masa oficiala ori datorita rapiditatii cu care se deruleaza fazele… desi la nivelul asta n-ar trebui sa se intample. In orice caz, Neagu nu mai e cea care a fost acum 2 ani si aici ma refer la golghetera de atunci. S-a vazut in cele 2 jocuri ca inca mai are pasele acelea incredibile si face jocul echipei. Sa vedem ce facem maine, desi prevad o infrangere la destule goluri :))

    • Da, asta ar fi previziunea corecta, mai ales ca s-a rezolvat problema calificarii. Sunt unii specialisti care ne vad sus de tot, asa ca cine stie…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: