Campionatele Mondiale | Debut teribil

February 6, 2013 at 3:03 am | Posted in Accident, etic, LindseyVonn, Povestiri despre Schi | 3 Comments
Tags: , ,

lindsey-vonn-kaputLindsey Vonn – una dintre cele mai valoroase schioare ale ultimului deceniu, si-a rupt ligamentele genunchiului drept dupa o cazatura pe care mi-e greu si sa o rememorez. Stau si ma intreb daca se mai poate comenta altceva dupa strigatul de durerea al lui Lindsey.

Este o zi trista pt schiul alpin… Apoape la fel de trista ca cea in care Lanzinger si-a pierdut piciorul. Am rasuflat usurat cand a venit elicopterul, insa ma intreb daca Lindsey va mai putea schia (sa nu zic castiga) vreodata.
Vinovati pentru accident? In mod evident ceata – care a si decis clasamentul de altfel, partia desueta (sa ma ierte gazdele), ambitia lui Lindsey si “obraznicia” Tinei Maze. Update: …si inca ceva, imputabil organizatorilor de aceasta data: lipsa marcajelor orizontale, cu vopsea albastra, pe partie. Erau, dar foarte putin vizibile, de parca ningea nonstop. Dar nu a nins!

Ar mai fi multe de povestit, caci orice cursa in Austria este o poveste … dar sunt prea trist 😦

Si totusi… ma tot tin de vreo cateva etape bune incoace…
… mai grozav decat accidentul a fost comentariul. Am aflat cu interes de cate ori au castigat elvetienii prin anii 70 (o data … ba nu, de trei ori … ba odata) in timp ce o multime de lucruri demne de povestit se derulau ametitor pe partie. Iar despre numele ciuntite ale schiorilor si statiunilor ce sa mai spunem!? Daca ar afla Sofia Go(go)ggia sau Chemmy Alcott (Cherry Olcot) sau edilii din Bad Kleinkirchheim cum li se pocesc numele, cred ca i-ar da in judecata pe d-nii comentatori !
Si inca ceva… Chiar sa nu recunosti vreuna din figurile legendare din tribune? Le-am tot luat apararea ca sunt la inceput, ca nu e usor, dar a trecut atata timp si degeaba:(

Advertisements

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. din pacate nu il urmeaza nimeni pe topescu

  2. Foarte bine spus Radu, insa pe mine m-a determinat sa cred ca un minus in ceea ce s-a intamplat cu Lindsey a fost si aceea aparitie a lui Thomas Vonn la start spunandu-i ceva lu Lindsey, apoi ea intorcandu-i spatele in multimea de fete…asta iar a putut sa o defavorizeze pe Lindsey, mai ales ca era cu 5 minute inainte de start, dupa parerea mea Thomas nu avea ce cauta acolo..!!!! sti bine ce inseamna concentrarea si rascolirea unor amintiri esuate inainte de cursa!!! asta nu a fost bine deloc, mi-am spus-o in gand chiar atunci si nu a trecut mult pana am vazut-o pe Lindsey plonjand….parca avea niste presimtiri, nu stiu de ce…?!!!…sunt multe de spus in legatura cu acea zi si cu siguranta ca americanii au si ma imulte de spus..

    • Nu stiam de prezenta fostului ei sot la start:( Intr-adevar, nu avea cum sa nu o afecteze…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: