Pregatiri pentru noul sezon

September 17, 2015 at 1:48 pm | Posted in 2016, Ania Caill, CupaMondiala, Povestiri despre Schi | 1 Comment
Tags: ,

AniaCaill.Chile2015

Ania si Andra Caill, schioarele de care se leaga sperantele schiului romanesc, s-au pregatit pentru noul sezon in Chile si Argentina, unde au obtinut rezultate bune! Iata ce ne spune mama lor despre antrenamente, dar si despre problemele pe care le intampina cu furnizorii de echipament:

“Andra s-a intors din Argentina cu rezultate bune, Ania este inca in Chile unde s-a putut antrena pt noul sezon cat si participa la diverse competitii la care a obtinut rezultate foarte frumoase. Andra continua competitiile de karting din cadrul campionatului national in romania . Este talentata si ambitioasa:) A obtinut cu brio bacalaureatul. Pentru mine, sa am 2 fete cu bacalaureatul luat deja … este minunat. O alta pagina se va deschide in viata lor si a mea!

Ania este acum in partenariat cu betele Komperdell, cu marca Igot Swag a schioarei Marie Pier Prefontaine din Canada si acum, de curand, cu marca Bolle. Trebuie sa mearga la Paris pt a recupera castile, mastile etc.

Cu Salomon este foarte greu caci serviciul intrernational este francez de fapt si ei asigura mai intai skiurile cele mai bune celor 8 schioare ale lor, chiar daca Ania este in fata a 4 din ele la toate cursele si in clasament mondial:( Din pacate acest lucru o macina pshic. Daca nu se va schimba acesta situatie nedreapta voi fi nevoita sa sesizez conducerea FIS caci tarile “mici”, chiar daca au rezultate in fata schiorilor din tarile “mari ” nu au absolut nicio sansa! Si asta nu e drept! La probele de viteza ii trebuie schiuri de Cupa Mondiala caci altfel pierde o secunda in primii 200 m! Este complet nedrept:( Sper ca rezulattele din Chile sa nu le mai permita sa faca aceasta nedreptate.”

Text: Dana Caill; Foto: Ania Caill

Advertisements

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] obtinute din aceasta tabara vor fi oferite Aniei Caill pentru achizitionarea echipamentului necesar participarii in Cupa […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: