Hoelzl loveste din nou

December 29, 2009 at 12:52 am | Posted in 2010, Austria, Povestiri despre Schi, Povestiri din Cupa Mondiala | 3 Comments

La Lienz este una dintre cele mai dificile partii de fete din Cupa Mondiala. In padure, ingusta, plina de gheata. E adevarat, de anul acesta se ingheata si partiile pe care se desfasoara curse feminine. Asta inseamna ca ierarhia dificultatii este in schimbare. Oare asta inseamna mai multe accidente?
Dar sa revenim la Lienz. Dupa ce anul trecut la Val d’Isere multi au considerat-o o castigatoare norocoasa, campioana mondiala in exercitiu, Katrin Hoelzl (foto Getty), reuseste al doilea succes al sezonului si trece in fruntea clasamentului Cupei Mondiale la urias. Impresionanta revenirea italiencelor Brignone si mai ales Moelgg in mansa a IIa.
Lindsey Vonn a incarcat prea tare varful schiului din deal si a facut o tumba spectaculoasa. A fost dusa la spital unde i s-a facut o poza si RMN. A suferit o leziune la umar (foto) dar se pare ca este ok si va lua startul chiar maine la slalom. Mai in gluma mai in serios, Thomas Vonn spunea despre sotia sa ca este obisnuita sa mearga fara o mana.

Maine au cursa si baietii la Bormio. Ultimul antrenament a fost castigat de Andrej Jerman. nu este prima oara cand slovenul se descurca bine la Bormio. Sa vedem ce va fi la cursa propriu-zisa.

3 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] Mai multe detalii despre cursa aici. […]

  2. […] | Leave a Comment Andrej Jerman (foto Keystone) a mers intotdeauna bine pe partia de la Bormio. Povesteam asta in urma cu o zi. Iata rezultatele sale aici: In 2006 a venit pe 4 (la ora respectiva cel mai bun rezultat al […]

  3. Se injecteaza de mai multi ani si partiile fetelor. Nu mai stiu de cand, dar cel putin in ultimii doi-trei ani au avut de cateva ori patinoare.


Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.