Loturile nationale de Schi si Snowboard

October 16, 2009 at 1:36 am | Posted in frsb, Povestiri despre Schi | 4 Comments

PressConfFranceEchipele nationale de schi si de snowboard ale Romaniei au fost prezentate luni, 12 octombrie 2010, intr-o conferinta de presa ce a avut loc la Bucuresti. In fata a 600 de fani si 150 de jurnalisti, schiorii si snowboarderii romani au raspuns intrebarilor celor prezenti. Ei au explicat diferentele dintre disciplinele olimpice, au vorbit despre subtilitatile antrenamentelor si, nu in ultimul rand, si-au dezvaluit visurile olimpice. Felicitari Federatiei Romane de Schi si Biatlon pentru excelenta initiativa.
Ati crezut? Este intru totul adevarat doar ca aceasta conferinta de presa a avut loc la Paris, nu la Bucuresti, iar loturile sunt cele ale Frantei, nu cele ale Romaniei.
Lotul nostru de schi este in Austria. L-am sunat pe Dl. Florin Cristea pentru confirmare, dar nu a raspuns. El este antrenor lot si la clubul Dinamo iar acum este singur cu vreo 5 schiori.
Sincer sa fiu, de ceva vreme ne-am cam obisnuit ca lotul sa fie doar ceva scriptic, o lista cu sportivii unui club anume, iar cei mai buni schiori sa se antreneaza pe unde apuca, cu ce bani apuca.
Iar in ce priveste lotul nostru de snowboard…prezenta acestuia este si mai discreta.
Si atunci de unde prezentare oficiala?…

4 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Am o dilema, exista un lot national de snowboard ??? Daca exista are mai multi sportivi decat unu, si anume Geza ? Federatia noastra nu stiu cu ce s ocupa dar daca ai fost prezent la vre-o etapa nationala ai fi vazut ca nu cu snowboardingul…

  2. @marcu: Am fost anul trecut, la Predeal, la un concurs national (etapa e mult spus: oare sunt mai multe?). A fost o audienta deosebita: parca 8 sportivi si un spectator (Adrian, tatal lui Toma)…
    Asa ca stiu ce jale e.
    Loturi, dupa cum spuneam, nu exista practic. Dar snowboarderi de lot exista. Langa Geza ar mai fi Adi Teodorescu, Toma, Corina Gradinaru si mai sunt si altii. Unii au chiar puncte de Cupa Mondiala. Toma stie cel mai bine lucrurile astea.
    In ce priveste federatia…incep sa deslusesc cu ce se ocupa. O sa scriu un articol mai amplu, dar pentru moment pot sa iti spun ca se ocupa cu descalificatul schiorilor de top. Inainte de JO 2006 i-a descalificat pe Toma si pe Adi, iar anul acesta a descalificat-o pe Edit Miklos.
    Luminita aia de la capatul tunelulu parca e tot mai departe.
    Sa auzim de bine…

  3. Hello Radu,
    Nu-i faci si tu reclama aici lui Edit? Sa fie votata?
    Aici sunt toate indicatiile.

  4. […] un nou Herminator Prima zapada De ce nu mai comentez la Eurosport Daniel Albrecht se intoarce Loturile nationale de schi si snowboard Recunoasteti personajul Campionatele Nationale ale Romaniei Va multumesc! Increderea voastra a fost […]


Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.